EN MK

Известување


16.06.2016

Почитувани,

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Духовден“ на ден 17.06 2016

година (петок) отворените јавни паркиралишта со кои стопанисува ЈП “Паркиралишта

Струмица” ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

ЈП “Паркиралишта Струмица” продолжува со работа на 18.06 2016 година (сабота) со

вообичаено работно време.

Со почит,

ЈП Паркиралишта Струмица