EN MK

Известување


18.01.2016

Почитувани,

Ве известуваме дека по повод претстојниот православен празник

Богојавление (Водици) на ден 19.01.2016 година (вторник) отворените

јавни паркиралишта со кои стопанисува ЈП “Паркиралишта Струмица” ќе

бидат бесплатни за сите граѓани.

Со почит

ЈП Паркиралишта Струмица