EN MK

Известување


05.01.2016

Почитувани,

Ве известуваме дека по повод претстојните Божиќни празници на ден  06.01.2016 година (среда) и 07.01.2016 година (четврток) отворените јавни паркиралишта со кој стопанисува ЈП “Паркиралишта Струмица” ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Со почит

ЈП Паркиралишта Струмица