EN MK
News_cover

Среќна Нова 2016


31.12.2015

Почитувани,

Периодот кога ја испраќаме Старата 2015 и го очекуваме доаѓањето на Новата 2016 година ни дава надеж  дека убавите работи ќе траат засегогаш.

Со желби за здравје, љубов, радост и бериќет Ви ги честитаме престојните празници и ви посакуваме успешна 2016 година.

Среќна Нова Година и Честит Божиќ!

                                                                                                                 ЈП Паркиралишта Струмица